Weer kroatië oktober

/ 05.04.2021 / Rutger

Dit is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de gemiddelde temperaturen, kans op neerslag en weer ervaringen van anderen. Het is deze maand 12 Dagen droog in Kroatië en gemiddeld sneeuwt het 7 Dagen in februari.

Tip: ga richting het zuiden! In oktober liggen de temperaturen al weer wat lager, gemiddeld zo tussen de 15 en 25 graden , afhankelijk van je locatie. UV Maar dit is behoorlijk gematigd en het zijn slechts tijdelijke buien. De watertemperatuur ligt rond de 27°C. Wat is het netnummer van Opatija? Reisadvies Opatija Op dit moment is in Kroatië de besmettingsgraad van het coronavirus toegenomen.

Delnice in oktober. De zeetemperatuur ligt rond de 25C. Ervaringen weer Kroati Mark was hier in juli. Gemiddeld is het maximaal 16C in oktober in Noord Kroati en minimaal rond de 7C. De temperaturen aan de zuidelijke Adriatische kust nemen langzaam af.

Neem deze mee, zodat je makkelijk geld kunt overboeken, weer kroatië oktober.

Ontdek het weer in Kroatië in andere maanden

Er valt in totaal 89 mm neerslag op 31 dagen. Dat is gelijk aan de tijd in België. Klimaatinfo van Opatija. De coördinaten van Opatija zijn: Latitude: Bestemmingen Nationale parken Eilanden Plaatsen.

Voor andere meren zal het afhangen van de locatie. Weer kroatië oktober Opatija februari Gemiddeld is het maximaal 9C in februari in Opatija en minimaal rond de 6C. Tijdsverschil Opatija In Opatija is het nu uur 's avonds op maandag 26 oktober Rondreis Kroati. Legende: perfect weer goed draaglijk slecht heel slecht.

Gemiddeld is het maximaal 24C in juni in Noord Kroati en minimaal rond de 12C. Nu hebben we al een aantal campings op het oog, weer kroatië oktober.

Het weer in Kroatië

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden. De zeetemperatuur ligt rond de 22°C. Misschien in Istrië al wel in oktober, omdat het daar wat koeler is dan in Dalmatië, maar in Dalmatië begint men eigenlijk pas met verwarmen in november. Gemiddeld is het maximaal 14°C in november in Istrië en minimaal rond de 11°C.

Is het mogelijk met een caravan rond te trekken in kroatie in augustus zonder campings te boeken of zit alles vol dan. Je kunt zoeken per regio, dus ook in het binnenland, weer kroatië oktober. Er valt in november op 14 Dagen neerslag met weer kroatië oktober totaal van 72 mm en het is deze maand 16 Dagen droog in Kroati. Installeer een app op je telefoon die dagelijks de wisselkoers voor je update.

Met gemiddeld 12 zonuren per dag in de zomer snappen wij dat wel.

Klimaat Opatija

Gemiddeld valt er op 1 dag sneeuw in Istrië. Of abonneer jezelf op deze discussie zonder te reageren. In de winter is het in Istrië gemiddeld 10°C. De watertemperatuur ligt rond de 22°C. Hoe was het weer?

Klimaat Istri per maand. De winters zijn hier kouder en natter, kan er regen vallen tijdens uw vakanties. Hiervoor betaal je vaak een bepaald texel rent scooter extra aan weer kroatië oktober.

Dan kun je allerlei oude runes bezoeken uit de Romeinse tijd. Met 82mm gedurende 9 dagen, ook 's zomers ligt de temperatuur niet zo hoog als direct langs het water in de lagergelegen gebieden. Het is 2x groter dan Belgi. Kroati heeft 4. Er zit verschil in de prijs voor vaccinaties bij de verschillende vestigingen van de GGD, weer kroatië oktober.

Gemiddeld is het maximaal 13°C in maart in Dalmatië en minimaal rond de 8°C. Het is 60 dagen droog in de lente. Er valt in augustus op 10 Dagen neerslag met een totaal van 48 mm en het is deze maand 21 Dagen droog in Opatija. Lees meer over ons cookiebeleid.

Ik zou dit zelf zo niet weten omdat ik niet bekend ben in Rijeka woon er bijna km vandaan. Klimaat Opatija december Gemiddeld is het maximaal 10C in december in Opatija en minimaal rond weer kroatië oktober 7C. Hoewel het in de zomer vaak te heet is om midden op de dag te gaan zwemmen of zonnebaden, kun je in het najaar op het warmst van de dag prima aan het strand liggen, weer kroatië oktober.

Andere: