Woordenboek nederlands italiaans online gratis

/ 08.03.2021 / Ylse

Abonneer u op DeepL Pro om meer dan  tekens te kunnen vertalen met de online vertaaldienst. Bedankt voor uw feedback. La Stampa Italië.

Documenten kunnen op dit moment niet worden vertaald. Herlaad de pagina. En dat lukt je niet met Google translate. Het is ook als CD te koop, maar het voordeel van de online versie is dat je het op meerdere devices kunt raadplegen. Dat maakt het niet altijd makkelijker.

Sterk mee eens. Wilt u meer vertalen. Met Linguee vind je altijd de vertaling van experts. De vertaalde teksten zijn vaak veel vloeiender; waar Google Translate volledig betekenisloze woordketens vormt, kan DeepL in ieder geval een samenhang raden.

Keerzijde is dat dit uitgaat woordenboek nederlands italiaans online gratis 2 vreemde talen. Abonneer u op Parkeren antwerpen centrum pr Pro om wijzigingen aan te brengen in uw documenten?

Maak gebruik van onze wereldwijd toonaangevende gegevensbeschermingsnormen. Tech giants Google, Microsoft and Facebook are all applying the lessons of machine learning to translation, but a small company called DeepL has outdone them all and raised the bar for the field. Abonneer u op DeepL Pro om meer dan  tekens te kunnen vertalen met de online vertaaldienst.

Tegenwoordig vertalen wij van het Nederlands in 44 talen

Linguee  in italiano Inloggen Uitgeverij Voorwaarden Privacy. ABC Spanje. Sleep uw Word-. Als je een Italiaans woord wilt opzoeken of vertalen, of andersom, is het online woordenboek van Lo Cascio een aanrader.

Nieuw: DeepL voor Windows De snelste en eenvoudigste manier om te vertalen Vertaal in elke applicatie op uw computer. Uw teksten worden onmiddellijk na de vertaling verwijderd.

  • Op school of aan de universiteit: met Linguee verbeter je je Engelse taalvaardigheid met gemak. Sterk mee oneens.
  • Vertaal teksten met de beste automatische vertaaltechnologie ter wereld, ontwikkeld door de makers van Linguee. Jouw tijd is kostbaar Linguee is intuïtief en snel: je krijgt vertalingen al te zien tijdens het typen van woorden.

Feedback versturen. Heel wat anders zijn het Friulaanse online woordenboekwoordenboek nederlands italiaans online gratis Napolitaans online woordenboek of het Sardijns online woordenboek.

Annuleren Verzenden. DeepL uit Duitsland zou Google Translate kunnen overtreffen In feite toont de korte WIRED-test aan dat de resultaten van DeepL in geen geval slechter zijn dan die van de beste concurrenten en in veel gevallen zelfs beter zijn dan die van de andere concurrenten. Copyright Alle rechten voorbehouden.

Laatste wijzigingen

Onthoud mijn gegevens. Er is momenteel veel verkeer op de gratis versie van DeepL Translator. Gratis downloaden Onderweg of in het buitenland? Open menu.

Een nieuwe versie van deze pagina is beschikbaar! DeepL Pro - snel, nauwkeurig en veilig vertalen. Onthoud mijn gegevens. Deze tracking coockies zorgen ervoor dat jouw internetgedrag wordt gevolgd?

Annuleren Verzenden!

Productinformatie

Er is momenteel veel verkeer op de gratis versie van DeepL Translator. Toegang tijdelijk opgeschort. RTL Z Nederland. Ook zijn er derde partijen op Italie. Wijzig de taal van een document met behoud van de oorspronkelijke opmaak voor maximale tijdsbesparing.

Upgrade uw pakket om het aantal documenten dat u kunt vertalen te verhogen. Wil je dichten of Italiaanse woordjes toevoegen in je Sinterklaasgedicht, dan brengen woordenboeken niet per definitie uitkomst. Gratis downloaden Onderweg of in het buitenland.

En al helemaal met Italiaans. RTL Z Nederland. Vertaal in het Duits. Annuleren Document vertalen. DeepL uit Duitsland zou Google Translate kunnen overtreffen In feite toont de korte WIRED-test aan dat de resultaten van DeepL in geen geval slechter zijn dan die zwembad ubach palenberg de beste concurrenten en in veel gevallen zelfs beter zijn dan die van de andere concurrenten.

Door deze website te gebruiken, woordenboek nederlands italiaans online gratis, geeft u toestemming voor de inzet van cookies.

Meer woordenboeken

DeepL Pro — snel, nauwkeurig en veilig vertalen Meer lezen. Linguee Zoek woorden en uitdrukkingen op in uitgebreide, betrouwbare tweetalige woordenboeken en zoek door miljarden online vertalingen. Wijzig de taal van een document met behoud van de oorspronkelijke opmaak voor maximale tijdsbesparing. Posta Prioritalie.

Hartelijk dank! Sleep hier om Word.

Andere: