Word niet opgeslagen bestand terughalen

/ 04.03.2021 / Hilligje

Registreer nu. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Voer een van de volgende procedures uit die hoort bij de versie van Word die u gebruikt.

Dan is er nog een laatste redding: software voor bestandsherstel, file recovery. Klik op de FileĀ  tabblad en selecteer Openen in de linkerkolom Klik op Recent optie uit de lijst Klik vervolgens op Recover Unsaved Documents Kies nu uit de lijst met niet-opgeslagen bestanden het Word-document dat u nodig hebt en klik op Open Klik op het tabblad Bestand op Save As en selecteer de optie Bladeren Blader ten slotte naar een locatie en klik op Save om het bestand te herstellen Herstel verwijderde Word-document uit Prullenbak Soms is de gebruiker het Word-bestand kwijtgeraakt door het onbewust te verwijderen.

Word voor Office , Word , Word en Word Vanwege het grote aantal resultaten die deze opdracht waarschijnlijk oplevert, is het goed om de optie Datum aan te vinken en de zoekopdracht te beperken tot die bestanden die de afgelopen week zijn gewijzigd.

De robuuste deep scan-engine glijdt sector per sector door de opslagschijf om de permanent verwijderde Word-bestanden te herstellen.

Als je de extensie handmatig wilt wijzigen naar. In dit artikel worden manieren voorgesteld om een verloren Microsoft Word-document te herstellen. Nog meer feedback. Save my name, email. In onze agenda vindt u o.

AutoHerstel-bestanden zoeken Klik met de rechtermuisknop op de taakbalk en selecteer Taakbeheer.
  • Word-back-up-bestanden zoeken Zoek de map waarin u het ontbrekende bestand het laatst hebt opgeslagen. Zoeken naar het oorspronkelijke document Windows 10 en Windows 7 Selecteer op de taakbalk het pictogram Start of Zoeken.
  • Tien minuten is een redelijke periode.

Deel 1. Hoe te herstellen-opgeslagen Word-document

In dit artikel worden manieren voorgesteld om een verloren Microsoft Word-document te herstellen. Alle Word-documenten kunnen worden hersteld, ongeacht de reden waarom ze verloren zijn gegaan. Daarom wordt het altijd aanbevolen om een back-up van gegevens op uw computer te hebben.

Allereerst: blijf kalm! Scrol omlaag naar het gedeelte Opslaan en selecteer Altijd back-up maken.

Back-up oplossing voor kleine bedrijven de je pc, gebruikt u Remo File Recovery Tool om Word-documenten veilig te herstellen. Instellen Let op: Gebruik je MS Office op een server, foto's en mobiele telefoon verkopen in winkel. Gerelateerde Artikelen Windows 7 Bestanden Terughalen met Professionele Windows 7 Gegevensherstel Software Gebruik Windows 7 gegevensherstel software en bestrijd Windows 7 dataverlies.

Als u denkt dat de bestanden permanent worden verwijderd, word niet opgeslagen bestand terughalen, neem dan contact op met je systeembeheerder om het in te stellen. Raadpleeg de volgende artikelen als u informatie zoekt over het herstellen van recente Office-documenten: Uw Office-bestanden herstellen voor Word-versies via Office Zoek word niet opgeslagen bestand terughalen bestanden na de upgrade naar Windows Word-back-up-bestanden zoeken Zoek de map waarin u het ontbrekende bestand het laatst hebt opgeslagen.

Raadpleeg Problemen met beschadigde documenten in Word oplossen voor meer informatie over het oplossen van problemen met beschadigde Word-documenten.

Herstel Word-bestanden uit de niet-opgeslagen map

Enkele suggesties voor gratis file recovery tools: - Inspector File Recovery; - Restoration; - Recuva. Dan is het goed dat je nog je laatste automatisch opgeslagen versie kunt terughalen. Overslaan Verzenden. Geen stress!

Voor informatie over hoe Word tijdelijke bestanden maakt en gebruikt, ga dan naar Optie 6 om te word niet opgeslagen bestand terughalen hoe je de informatie uit het bestand kunt herstellen.

Herstel Bestanden na Windows 10 reset. Stap 1? Deze functie helpt u het woordbestand te herstellen wanneer de computer crasht of onbewust wordt afgesloten. Je slaat leesplankje boom roos vis herstelde bestanden best op op een andere schijf of apparaat in geval van een gegevensherstelstoring.

Haal verloren Word-documenten op van de AutoRecover-bestandslocatie

Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Word voor Office , Word , Word en Word Aan de buitenkant van de prullenbak zie je niet of je Word-bestand er ook in zit.

Dit is een verborgen folder. AutoHerstel-bestanden zoeken Klik met de rechtermuisknop op de taakbalk en selecteer Taakbeheer. Remo Software. Geen zorgen, word niet opgeslagen bestand terughalen, zelfs mensen die niets van computers weten kunnen de tool eenvoudig gebruiken. Na het lezen van de volledige informatie uit dit artikel zul je in staat zijn: Haal verloren Word-documenten op van de AutoRecover-bestandslocatie Herstel Word-bestanden uit de niet-opgeslagen map Herstel verwijderde Word-document uit Prullenbak Herstel permanent verwijderd Word-document Als u onbewust Word-bestanden van uw computer hebt verloren of verwijderd, volgt u deze methoden achter elkaar om de woordbestanden snel te lokaliseren en op te halen?

Ook de locatie van AutoHerstel-bestanden kun je in Word aanpassen. Volg de onderstaande stappen zorgvuldig om het permanent verwijderde woordbestand van uw computer te herstellen. Als u onbewust Word-bestanden van uw computer hebt verloren of verwijderd, volgt u deze methoden achter elkaar om de woordbestanden snel te lokaliseren en op te halen? Blader door de bestanden en zoek naar bestanden die overeenkomen met de laatste data word niet opgeslagen bestand terughalen tijden waarop u het document heeft bewerkt?

Raadpleeg de volgende artikelen als u informatie zoekt over het herstellen van recente Office-documenten:. Is deze pagina nuttig? Daarnaast snap je misschien niets van.

Raadpleeg de volgende artikelen als u informatie zoekt over het herstellen van recente Office-documenten: Uw Office-bestanden herstellen voor Word-versies via Office Zoek verloren bestanden na de upgrade naar Windows Het hele document kan verloren gaan als u het document niet recent hebt opgeslagen?

Je slaat de herstelde bestanden best op op een andere schijf of apparaat in geval van een gegevensherstelstoring.

Andere: