Ziggo internet werkt niet

/ 10.06.2021 / Marijtje

All rights reserved.. Na 10 dagen eerste antwoord op mijn klacht, opgegeven oplossing werkt niet. Ook hebben ze geen zicht op vorderingen bij uitgezette acties.

Geef me anders even je teamleider of zo, dan kan ik het misschien allemaal iets duidelijker uitleggen want zo komen we niet veel verder. Gebeld naar ziggo met een vraag,3 keer doorverbonden,iedere keer een verkooppraatje aan moeten horen,laatste keer kwam ik in de voicemail. Mijn ziggo doet het niet. Fijne aan ziggo is dat je nooit stil zit. Ziggo internet, daar kan ik niet op bouwen, daarvan weet ik zeker dat het twee tot drie keer per dag voor aantal minuten er mee op houdt.

Alvast ik vind Ziggo de slechtste provider van heel Nederland. Storingen verhelpen, ziggo komt altijd aan huis, ook al zijn de meeste storingen niet in huis.

Dat heeft Ziggo allemaal voor haar rekening genomen en opgelost, maakt lawaai. Ik kan mijn vrouw toch niet zonder telefoon en internet laten zitten de komende dagen. Ik ben overgestapt naar KPN-Telfort en heb vanaf dag nummer 1 zo goed als nooit meer uitval gehad. Je ziet nu bovenaan " Verbind automatisch Ziggo internet werkt niet " en daaronder n of meer wifi-netwerken verschijnen. Nu kreeg ik gisteren een mail dat de prijs binnenkort wordt verhoogd, ziggo internet werkt niet, met 2 euro en mag ik per maand 53 euro betalen.

Marmitek draadloze aansturing aangeschaft na geexperimenteerd te hebben met google chromecast. Verbruikt achterlijk veel stroom, terwijl het flink wat geld gekost zal hebben!

Van mij omdat ik te verbaast was om ad-rem te reageren Ben je aan een nieuw shotje toe of zo?
  • Dit was niet mogelijk, want zij kunnen geen mails uitsturen ook managers kunnen dit niet.
  • Ziggo is een goede provider.

Meldingen:

Komkommertijd vindt dit leuk. Pssssstttt, wordt er nu al moe van Na ik een upgrade van de XL box naar giganet had genomen werd ik direct afgesloten van het internet terwijl de nieuwe box nog onderweg was. Inloggen op de site lukt niet: wordt telkens weer verzocht opnieuw in te loggen. Ik ben al jaren klant en heel tevreden met ziggo. Ik kan mijn vrouw toch niet zonder telefoon en internet laten zitten de komende dagen?

We hebben het meest uitgebreid pakket met tv, internet en bellen.

  • Schakel de mediabox weer in met de afstandsbediening of met de stand-by knop aan de voorzijde.
  • Hij had een paar keer gebeld.

Ik heb hier meerdere keren trochantair pijnsyndroom oefeningen contact gehad met de klantenservice.

Als dit cht niet mogelijk is, vragen we je  contact  met ons op te nemen! Zouden ze trouwens mijn mobiele nummer al herkennen of zo, ziggo internet werkt niet. Beloven veel dingen maar komen deze slecht na. Ik speel online games, en het is gewoon nu niet te doen.

Wat is er aan de hand?

De box was er al lang. Dit probleem moet groter zijn. Samengevat zit ik door het bovenstaande aanbieding van ZIGGO met 4 afstandsbedieningen een hoop irritatie door de trage werking van de HUMAX en ik apparaten niet meer kan gebruiken zoals voor deze actie.

Zwaar bevochten want je moet ook je telefoonabonnement bij Vodafone afsluiten! Je vraagt veel maar levert weinig, ziggo internet werkt niet. Slechte internet verbinding te vaak storing elk medewerker die je aan de lijn krijgt verteld ziggo internet werkt niet andere verhaal het lijkt wel of ik contact legt met iemand in het buitenland die bij het call center zit voel me in de zeik genomen probleem word verholpen bel ze al de hele week ben ze zat en inmiddels overgestapt zou Ziggo dus zeker niet aanraden boicutten die handelen.

En erg onduidelijk? Uiteindelijk heb ik oorgaatjes schieten amsterdam centrum kwestie voor de rechter gebracht in Bergen op Zoom.

Internet en telefonie storing bij Ziggo

Mijn ziggo en klantenservice, heeeel vermoeiend. Ziggo zijn oplichters!!! Continu storingen in mijn tv, die volgens hun niet aan hun te wijten zijn, een helpdesk die niet bereikbaar is, mijn ziggo dat niet werkt, een gigantisch hoge rekening iedere maand die ze ook nog in het voren afschrijven en nu stilletjes een gigantische prijsverhoging doorvoeren voor telefonie, wat voorheen altijd gratis was?

Op de site van Ziggo verschijnt aan het einde van de avond een bericht, Hoera!

  • Ik had weer eens geen verbinding en belde dee helpdesk.
  • Gebeld naar ziggo met een vraag,3 keer doorverbonden,iedere keer een verkooppraatje aan moeten horen,laatste keer kwam ik in de voicemail.
  • Dtrax meldde op 25 november :.
  • Ter attentie van: ben de klaar mee.

Weinig zenders terug kijken. Ongelezen bericht door Komkommertijd 10 sep Dus ga vanuit dat je jaarlijks twee vrije dagen kwijt bent aan ziggo. En intussen zit ik al 3 weken zonder tv, ziggo internet werkt niet. Kortom, films en series? De Mediabox Next wil je laten genieten van de beste programma's, het is droevig gesteld met Ziggo. Te veel storingen Wel betalen maar geen diensten. Wij van Klacht.

De snelste weg naar een oplossing

Na 15 minuten wachten werd ik deze avond doorverbonden maar de lijn werd daarna verbroken. We gaan je nu uitleggen hoe je mediabox opnieuw verbinding maakt met je wifi-netwerk. Filter reviews.

Afspraken nakomen ook niet, zou vorig jaar een nieuwe kabel opgestuurd krijg. Wat een oplichters. Ik raad iedereen echt af om Ziggo als provider te nemen!

Andere: